Programul social Euro 200

Suceava are 481 de elevi beneficiari

> Ei sunt de peste patru ori mai puţini ca anul trecut

Ministerul Educaţiei a publicat lista elevilor care vor beneficia, în acest an, de 200 de euro pentru a-şi cumpăra un calculator, prin programul social Euro 200, numărul beneficiarilor suceveni fiind 481, de peste patru ori mai puţini faţă de anul precedent.

Majoritatea solicitanţilor acestui ajutor sunt elevi de la şcoli gimnaziale din mediul rural al judeţului, în rest fiind elevi de la licee tehnologice din Liteni, Dolhasca, Cajvana, Pârteşti de Jos, Broşteni, de la Colegiul de Artă (un beneficiar) şi de la Liceul cu Program Sportiv Suceava (15 beneficiari).

Ministerul Educaţiei a mai transmis că în perioada 8-23 iunie vor fi rezolvate contestaţiile depuse la nivelul unităţilor de învăţământ, centralizate de inspectoratele şcolare, urmând ca la data de 24 iunie să fie afişat rezultatul acestora.

La nivel naţional, sunt 12024 de beneficiari ai acestui program care se adresează elevilor şi studenţilor din învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maxim 150 de lei pe membru de familie. Ajutorul se acordă o singură dată în cadrul unei familii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: