Fiul fostului campion sucevean la înot, Romeo Macovei, va fi prezent la JO de la Rio de Janeiro

natatie stafeta Daniel MacoveiŞtafeta masculină de 4×100 m liber a României va fi prezentă la Olimpiada de la Rio de Janeiro, după ce Federaţia Internaţională de Nataţie a oficializat prezenţa cvartetului tricolor pe lista celor 16 care vor concura la Jocurile Olimpice 2016, a declarat Ovidiu Galeru, antrenorul a doi dintre membrii grupului, Norbert Trandafir şi Marius Radu, legitimaţi la CS Ştiinţa Municipal Bacău.

De altfel, Trandafir şi Radu erau deja calificaţi la Olimpiada de la Rio, cu baremul A, la fel ca şi Robert Glinţă, în probe individuale.

Ştafeta de 4×100 m liber a României (Norbert Trandafir, Marius Radu, Robert Glinţă, Daniel Macovei) şi-a asigurat biletul de participare la JO ca urmare a timpului de 3 min 16 sec 54/100 realizat în semifinalele Europenelor de la Londra.

Din ştafeta masculină a României face parte şi Daniel Macovei, fiul fostului campion sucevean la înot Romeo Macovei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: