Directoarea Şcolii Speciale din Câmpulung Moldovenesc, unde o fată de 16 ani a fost violată, trimisă în judecată pentru favorizarea făptuitorului

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au trimis­-o în judecată pe directoarea Şcolii Profesionale Speciale din Câmpulung Moldovenesc, Gabriela Juverdeanu, pentru favorizarea făptuitorului, în cazul procesului în care este judecat bărbatul care a violat o fată de 16 ani de la această şcoală.

Parchetul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc a anunţat, luni, că a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a Gabrielei Juverdeanu pentru că, în cazul procesului în care este judecat bărbatul care a violat o fată de 16 ani de la această şcoală, a făcut afirmaţii nereale şi subiective, care să ducă la atenuarea şi înlăturarea răspunderii penale a bărbatului.

Astfel, procurorii arată că Juverdeanu, „în calitate de reprezentant al persoanei vătămate Şcoala Profesională Specială Câmpulung Moldovenesc, cu rea-credinţă, a făcut afirmaţii nereale şi subiective cu privire la victima infracţiunii de viol, F.R.I. – susţinând că a fost nesinceră în cursul cercetărilor şi că este vinovată pentru ceea ce i s­a întâmplat –, afirmaţii menite să atenueze şi să înlăture răspunderea penală a inculpatului Obreja Ionel Marius”.

Obreja a fost arestat în vara anului trecut şi a fost trimis în judecată fiind acuzat că a violat, în luna iunie, o fată în vârstă de 16 ani, în internatul Şcolii Profesionale Speciale, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Anchetatorii susţin că în dimineaţa de 8 iunie 2015, între orele 3 şi 5, bărbatul a pătruns fără drept în sediul internatului Şcolii Profesionale Speciale Câmpulung Moldovenesc, prin forţarea unei uşi. El a ameninţat cu un cuţit o fată de 16 ani, după care, prin violenţă, a întreţinut relaţii sexuale cu ea, într-o cameră a internatului, unde aceasta dormea singură.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: