Conform exit-poll-ulurilor difuzate la închiderea urnelor

Gabriela Firea, primar general al Capitalei

Candidatul PSD+UNPR Gabriela Firea a obţinut, ieri, 41% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, în timp ce reprezentantul Uniunii Salvaţi Bucureştiul Nicuşor Dan a fost creditat cu 29%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de Sociopol şi difuzat la închiderea urnelor de Antena 3.

Potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde şi difuzat la închiderea urnelor de România TV şi TVR, candidatul Alianţei PSD+UNPR, Gabriela Firea, a obţinut 42,48% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, în timp ce Nicuşor Dan, candidatului Uniunii Salvaţi Bucureştiul, a fost creditat cu 29,82%.

Gabriela Firea a obţinut 42,1% din voturi, Nicuşor Dan a obţinut 29,8% din voturi, Cătălin Predoiu a luat 13,3% din voturi, Robert Turcescu a obţinut 6,1% iar Daniel Barbu a luat 3,9% din voturi, conform rezultatelor exit-poll-ului IRES realizat pentru Digi24.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI