Alexandru Băişanu, la ultima conferinţă de presă dinaintea alegerilor locale:

„Contez enorm de mult pe votul celor care îşi doresc cu adevărat o schimbare reală a municipiului Suceava”

Candidatul ALDE la Primăria Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a declarat, ieri, la ultima conferinţă de presă dinaintea alegerilor locale, că este „încrezător” în votul cetăţenilor, arătând şi care sunt atuurile sale faţă de ceilalţi candidaţi la această funcţie.

„Sunt singurul candidat asupra căruia nu planează nicio suspiciune de furt, nicio suspiciune de aranjamente, ceea ce-mi spune că întreaga mea activitate a fost pentru cetăţeni şi în slujba cetăţenilor. Sunt singurul candidat care nu are dosare penale şi care nu va avea”. Deputatul Băişanu a spus că este singurul candidat care mai face sport şi care înţelege că „sportul înseamnă evoluţie trupească şi spirituală, iar dacă vom investi în sport, vom investi în sănătatea acestui oraş”; singurul candidat cu lucrări ştiinţifice şi publicate, singurul „ancorat foarte serios în viaţa culturală”. Totodată, a spus el, „sunt singurul care spune că Termica Suceava a fost falimentată voit şi că cetăţenii sunt furaţi cu 40% la fiecare factură”, fiind şi singurul care a venit cu o soluţie de rezolvare, care ar costa bugetul local doar 11 milioane de euro, fără „balamuc şi străzi sparte”, ci, pur şi simplu, după realizarea unui referendum prin care cetăţenii să fie consultaţi în această privinţă.

Alexandru Băişanu a mai spus că ALDE este singurul partid care are pe liste reprezentanţi din toate păturile sociale, plecând de la copii instituţionalizaţi în case de copii, persoane care, prin puterea lor, au ajuns profesori, reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari, ai pensionarilor, reprezentanţi ai crescătorilor de animale, sportivi de performanţă. El a spus că 90% din candidaţii ALDE la Primăria Suceava, Consiliul Judeţean şi Consiliul Local nu au mai făcut politică, iar restul de 10% sunt oameni cu experienţă, care „vor duce mai departe mesajul nostru, al celor care ne dorim cu adevărat un parteneriat real cu comunitatea”.

„Îmi doresc să fiu acel model de primar pe care l-aţi văzut în Europa”

Băişanu a spus că echipa ALDE îşi doreşte un alt fel de mentalitate la Primărie, o nouă abordare şi înţelegere a modului de lucru cu cetăţenii al funcţionarului public. „Voi fi cel mai mare duşman al birocraţiei” spune deputatul, adăugând că activitatea din Primărie va fi „mulată” pe programul cetăţeanului, va fi transparentizată, iar cetăţenii vor vedea cât costă „de la ac până la car”.

„Îmi doresc să fiu acel model de primar pe care l-aţi văzut în Europa, care priveşte toţi cetăţenii în ochi şi căruia nu-i va fi ruşine să iasă pe stradă. Voi fi în mijlocul dvs., voi fi parte a acestei comunităţi şi voi fi responsabil de tot ce se întâmplă în Primărie”.

Referitor la zvonuri potrivit cărora, dacă va ajunge primar va desfiinţa Bazarul, Alexandru Băişanu a spus că numai „un nebun” poate distruge bazarul şi să trimită pe drumuri 5000 de oameni. „Voi face tot ce îmi stă în putere pentru a dezvolta bazarul; un primar trebuie să lupte pentru întreprinzătorul mic şi mijlociu din Suceava, să se bată, să-i sprijine şi să-i apere pe aceşti oameni, conform legilor în vigoare, respectând îndatoririle faţă de stat”.

 Înainte de alegeri, deputatul roagă sucevenii să se prezinte la vot şi să aibă încredere în echipa ALDE. „Contez enorm de mult pe votul pensionarilor, contez enorm de mult pe voturile tinerilor, pe voturile oamenii activi ai municipiului, contez şi pe votul celor care au sprijinit până acum PNL sau PDL, pe votul celor care au votat de nenumărate ori PSD. Contez enorm de mult pe votul celor care îşi doresc cu adevărat o schimbare reală a municipiului Suceava. Schimbaţi faţa primarului şi veţi vedea că se va schimba şi faţa oraşului!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: