Ponta a venit la Suceava să-l susţină pe Brădăţan ca primar

> Tiberius Brădăţan: Vom face ceea ce ne dorim cu toţii: un oraş modern, un oraş frumos, un oraş civilizat, un oraş curat

Candidatul PSD la funcţia de primar al Sucevei, Tiberius Brădăţan, a declarat, marţi, în cadrul unei întâlniri electorale, la care a participat şi fostul premier Victor Ponta, că la Suceava a venit vremea schimbării.

El a spus că Suceava trebuie să fie acolo unde îi este locul, Cetate de Scaun a lui Ştefan cel Mare, şi a arătat că sucevenii trebuie să fie mândri că sunt suceveni şi de moştenirea lor. „De aici trebuie să pornim şi vrem să construim un altfel de viitor. De aceea noi spunem că la Suceava schimbarea nu mai poate fi oprită. Chiar şi în al 12-lea ceas trebuie să mergem mai departe pentru a face ceea ce ne dorim cu toţii: un oraş modern, un oraş frumos, un oraş civilizat, un oraş curat”, a spus Brădăţan.

El a arătat că toate cuvintele frumoase sunt meritate de Suceava şi consideră că trebuie ca toată vrajba să înceteze pentru că e nevoie ca oraşul să se dezvolte împreună cu toate localităţile ei, să se gândească integrat.

„Cuvântul echipă se va întâlni de fiecare dată în toate spusele mele. Şi un cuvânt foarte important: respect. Trebuie să ne respectăm cetăţenii, trebuie să ne respectăm între noi şi trebuie să construim împreună”, a spus candidatul PSD la funcţia de primar al Sucevei.

El consideră că municipiul Suceava este un pol de dezvoltare a întregii zone, dar trebuie ca aici să se dezvolte infrastructura, trebuie să fie create noi locuri de muncă, trebuie ca administraţia locală să ajungă până la uşa locuinţei, pentru că e nevoie de alei frumoase, de locuri de parcare, de spaţii verzi, să fie locuri de joacă pentru copii.

„Trebuie să ne respectăm oamenii. Trebuie să le arătăm oamenilor că ne pasă”, a spus Brădăţan, care a arătat că PSD este singurul partid care a dovedit că îi pasă de cetăţeni, singurul partid care vrea să progreseze împreună cu oamenii.

El a mai spus că, împreună cu Cătălin Nechifor, va face echipă care va face un viitor mai frumos pentru municipiul Suceava, pentru întreg judeţul Suceava.

„Trebuie să mergem mai departe pentru că schimbarea nu mai poate fi oprită”, a spus Brădăţan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: