Percheziţii la Spitalul Judeţean Suceava într-un dosar ce vizează pontaje fictive pentru angajaţi ai Secţiei de Neonatologie

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, însoţiţi de lucrători operativi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, au făcut ieri o percheziţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava” într-un dosar penal de fals intelectual în formă continuată şi înşelăciune în formă continuată.

„În perioada 2012-2016, timp în care mai multe persoane angajate la Secţia de Neonatologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă «Sf. Ioan cel Nou de la Suceava» au fost trecute pe fişele de pontaj pe parcursul mai multor perioade, iar ulterior au fost remunerate în consecinţă, fără ca acele persoane să fi fost efectiv la serviciu, aceste fapte necorespunzătoare adevărului fiind consemnate în fals în programul de lucru şi condicile de prezenţă. Urmare a acestor presupuse infracţiuni de fals, persoanele care au fost pontate în mod fictiv au încasat diverse sume de bani lunar, iar unitatea spitalicească a fost păgubită în mod corespunzător cu sumele încasate în mod necuvenit” a comunicat purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: