Cel mai frumos camion din România

Camionul firmei Pet-Trans din Corocăieşti, judeţul Suceava, a fost desemnat cel mai frumos camion din România la T-Festival, ediţia 2016.

În perioada 27-29 mai a avut loc, la Romexpo, a II-a ediţie a expoziţiei de camioane şi motociclete, T-Festival, organizată de Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România, aflăm dintr-un comunicat de presă al organizatorilor.

„Zeci de motociclişti şi de şoferi de camioane au defilat sâmbătă prin centrul Bucureştiului, etalându-şi cele mai frumoase modele personalizate. Coloana pasionaţilor de motoare a fost condusă de ministrul transporturilor, Dan Costescu. După defilare, camioanele şi motocicletele au fost expuse la Romexpo pentru a fi admirate şi analizate de pasionaţi. (…) Fiecare participant la festival a avut posibilitatea să voteze camionul favorit, iar, în urma votului publicului, camionul firmei Pet-Trans, care a avut o personalizare cu specific bucovinean, a fost desemnat câştigător”. Ni s-a precizat că „domnitorul Moldovei, Ştefan cel Mare, amplasat pe lateralele şi pe spatele camionului, a fost cel care a purtat noroc firmei sucevene. De asemenea, multitudinea de luminiţe cu care a fost dotat acest camion a atras privirile trecătorilor, încântaţi de spectacolul de lumini oferit”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: