O companie din Suceava, avizată pentru gestionarea dosarelor de daună în sistem Carte Verde

Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (B.A.A.R.) a avizat prima companie din Suceava, cu capital integral românesc, în calitate de corespondent pentru gestionarea dosarelor de daună în sistem Carte Verde, aceasta fiind Recrex SRL, potrivit unui comunicat al firmei.

Astfel, lista agenţilor şi corespondenţilor B.A.A.R. a fost completată la începutul acestei luni de Recrex S.R.L., care a devenit astfel unicul corespondent activ pentru gestionarea dosarelor de daună în sistem Carte Verde cu sediul social în provincie.

Sistemul Carte Verde a fost înfiinţat cu scopul de a sprijini circulaţia internaţională a vehiculelor şi pentru a acorda asistenţa necesară vehiculelor care provin din diferite state, precizează compania.

Firma suceveană susţine că „viziunea şi profesionalismul companiei” au fost recunoscute de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România, iar prin îndeplinirea condiţiilor impuse de autoritate, RECREX S.R.L. va soluţiona cazurile de daună rezultate în urma accidentelor provocate pe teritoriul României de autovehicule înmatriculate în străinătate.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: