La Suceviţa

Două gospodării afectate de incendiu

Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, sprijiniţi de lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suceviţa, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Suceviţa.

Apelul la 112 anunţa iniţial că arde o anexă dintr-o gospodărie, dar, la sosirea echipajelor, ardeau două anexe, în două gospodării, anexe construite din lemn, cu învelitori din azbociment şi şindrilă, materiale care au favorizat dezvoltarea şi propagarea incendiului.

Incendiul a fost lichidat la ora 4.21, înainte să ajungă la casele de locuit sau la alte gospodării vecine.

Primului proprietar, C.A., i-au ars acoperişul garajului pe 50 mp, magazia de materiale pe 120 mp, două motoferăstraie, unelte, scule electrice, obiecte de mobilier, circa 30 mc de lemn de foc şi 10 m de gard din lemn. Focul a ars aproximativ 40 mp din acoperişul unui depozit de furaje şi a unui adăpost de animale, un circular, un abric şi alte bunuri. În incendiu au pierit 30 de curcani şi 30 de pui.

Celui de-al doilea proprietar, H.I., i-a ars acoperişul magaziei de lemne pe aproximativ 50 mp şi i s-a degradat un perete, pe 40 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului era ieri în curs de stabilire.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: