Verestoy Attila

Comisia SRI a trimis Serviciului o scrisoare în cazul Hexi Pharma

senatorul-verestoy-atillaComisia parlamentară de control al activităţii SRI a formulat şi trimis, ieri, o scrisoare la Serviciul Român de Informaţii privind cazul Hexi Pharma, a declarat senatorul UDMR Verestoy Attila, secretar al comisiei. „Problema de securitate naţională este de sănătate şi nu cazul Condrea, ci cazul Hexi Pharma. În acest sens, SRI a furnizat suficiente informaţii către beneficiarii legali, urmând ca aceia care sunt, conform legii, obligaţi să le valorifice să facă acest lucru”, a precizat Verestoy Attila.

Potrivit senatorului UDMR, comisia a trimis deja scrisoarea către SRI şi aşteaptă un răspuns cel târziu marţi. „S-a trimis şi în scris. (…) Cel târziu mâine aşteptăm un răspuns de la SRI”, a spus Verestoy Attila.

În legătură cu accidentul rutier în care ar fi murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, senatorul UDMR a spus că „SRI este interzis să participe la aceste acţiuni ale procuraturii sau poliţiei”.

Mai mulţi membri ai Comisiei parlamentare de control al activităţii SRI s-au reunit, ieri, la Parlament, pentru a discuta situaţia referitoare la Hexi Pharma. Au fost prezenţi preşedintele comisiei, Georgian Pop, vicepreşedintele Octavian Popa, Verestoy Attila, Teodor Atanasiu, Radu Stroe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: