Aproape 90 de lucrări la Conferinţa Naţională de Educaţie de la USV

Conferinta Nationala de Educatie DaniletÎn cadrul manifestării, judecătorului CSM, Cristi Vasilică Danileţ, i-a fost avansată propunerea de a preda drept penal studenţilor suceveni

 Ieri, Universitatea „Ştefan cel Mare” a fost gazda ediţiei a V-a a Conferinţei Naţionale de Educaţie, tema de anul acesta fiind „Noi abordări în educaţie. Inovaţie şi creativitate în domeniul didacticii”. Manifestarea s-a ţinut pe patru secţiuni – „Explorări funcţional-instrumentale în ştiinţele educaţiei”, „Cercetări în ştiinţele educaţiei”, Provocări şi implicaţii didactice în sistemul educaţional” şi „Didactici aplicate”. Printre moderatori s-au numărat lector dr. Marius Costel Eşi, conf. univ. dr. Ioan Maxim, conf. univ. Daniela Jeder, lector dr. Liliana Bujor, lector dr. Nadia Serdenciuc, lector dr. Otilia Ignătescu şi asistent drd. Gabriel Cramariuc.

Invitat special a fost judecătorul Vasilică Cristi Danileţ, membru al Consiliului Naţional al Magistraturii, care le-a vorbit celor prezenţi despre „Educaţia juridică pentru tânăra generaţie”. Au fost prezentate aproape 90 de lucrări ale studenţilor şi cadrelor didactice de la Universitatea „Ştefan cele Mare, cât şi de la alte universităţi din ţară.

Conferinta Nationala de Educatie Danilet 1Conf. dr. univ. Camelia Ignătescu a ţinut să remarce că judecătorul Vasilică Cristi Danileţ, doctor în drept penal, este un prieten al studenţilor suceveni de la drept, făcându-i membrului CSM propunerea de a preda la USV în cadrul acestei specializării: „Vă propun să vă gândiţi la ideea noastră de a vă aduce în colectivul nostru pentru cursul de drept penal”.

Cele mai bune lucrări ale ediţiei a V-a a conferinţei au fost răsplătite cu premii, acestea fiind înmânate câştigătorilor chiar de Cristi Vasilică Danileţ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: