Cinci noi autobuze de capacitate redusă pentru străzile mici

 karsanCinci autobuze de capacitate mică vor intra în dotarea societăţii comerciale de transport public de călători TPL Suceava. Ion Lungu, primarul capitalei de judeţ, a declarat că licitaţia pentru furnizarea noilor mijloace de transport în comun este în curs, agreată fiind firma care a livrat asemenea autobuze şi cu un an în urmă. „A avut loc licitaţia pentru achiziţionarea a 5 autobuze noi de capacitate mică. La licitaţia electronică a fost un singur ofertant, respectiv societatea comercială Anadolu Automobile SRL Bucureşti, cea care a mai furnizat autobuze şi în cursul anului trecut. Este de dorit ca această ofertă să fie eligibilă, astfel încât să aducem cât mai repede aceste autobuze mici la Suceava”, a evidenţiat şeful executivului municipal. Ion Lungu susţine că noile mijloace de transport de călători sunt mult aşteptate de locuitorii cartierului Burdujeni-sat şi Iţcani, în care există străzi mici, precum şi de cei din Zamca, unde transportul în comun este mai puţin prezent.

În 2015, Anadolu Automobile SRL Bucureşti, contra sumei de 806.000 de lei, plus TVA, a fost singurul ofertant pentru furnizarea a 5 autobuze de capacitate mică modelul Karsan Jet. Mijloacele de transport sunt dotate cu instalaţii de încălzire şi de aer condiţionat, precum şi cu rampe pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi. Cele 5 mijloace de transport minibus au fost repartizate pe trasee pe care, din cauza numărul mai mic de solicitanţi, circulaţia autobuzelor de capacitate mare este nerentabilă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: