Au evitat închisoarea

În procesul în care a fost implicat Ionuţ Daniel Vartic (dosar nr. 1803/86/2015), Tribunalul Suceava a dat, în şedinţa din 19 mai, următoarele sentinţe: inculpatul Ionuţ Daniel Vartic să execute 2 (doi) ani şi 6 (şase) luni închisoare şi 5 (cinci) ani pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prev. de art. 66 lit. a, b Cod penal, conform art. 67 alin.1 Cod penal, şi în acelaşi timp suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe perioada termenului de încercare de 4 (patru) ani, stabilit în baza art. 92 alin. 1 Cod penal şi calculat cu începere de la data rămânerii definitive a hotărârii.

Inculpatul Corneliu Ciuchea, în urma contopirii pedepselor aplicate, a fost condamnat la 3 (trei) ani închisoare şi 5 (cinci) ani pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prev. de art. 66 lit. a, b Cod penal, conform art. 67 alin.1 Cod penal, pedeapsă suspendată sub supraveghere pe perioada termenului de încercare de 4 (patru) ani.

Inculpata Lucica Botuşanu este şi ea condamnată la 2 (doi) ani închisoare, cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe perioada termenului de încercare de 2 (doi) ani.

Inculpatul Filuţă Cerlincă a fost achitat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: