„Luna Amară” concertează la Suceava      

Trupa „Luna Amară” vine la Suceava, în 31 Motor’s Pub (str. Universităţii, nr. 4), pentru un „concert electric”. Evenimentul va avea loc vineri, 20 mai a.c., de la ora 21.

Cu un portofoliu live impresionant şi o abordare proprie a muzicii rock, cu influenţe inclusiv din spectrul metalic şi progresiv, clujenii de la „Luna Amară” continuă să fie relevanţi prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor şi pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Trupa „Luna Amară” este compusă din Nick Fagadar (voce, chitară), Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă), Şerban Ontanu­-Crăciun (chitară), Sorin Moraru (bass) şi Răzvan Ristea (tobe).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI