Concursul pentru funcţia de director executiv al DSP

Niciun promovat din trei candidaţi

La proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiei publice de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, niciunul din cei trei candidaţi suceveni înscrişi nu a reuşit să întrunească punctajul necesar pentru a fi declarat promovat.

La concurs s-au înscris şi au fost admişi pentru proba scrisă, după ce le-au fost evaluate dosarele, Simona Manea, dr. Cristian Anton Irimie şi ing. Andrei Ianovici, actualul director interimar al DSP.

„Am picat, a fost foarte dur concursul. Mi s-a spus că nu am întrunit minim 70 de puncte. Nu pot să spun că sunt dezamăgit, la început nici nu ştiam dacă o să particip, mai ales că am avut şi concurenţă grea” ne-a declarat ing. Andrei Ianovici. El ne-a mai spus că, din câte ştie, nici contracandidaţii săi nu au întrunit punctajul necesar promovării.

Concursul a fost organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, proba scrisă desfăşurându-se pe 12 mai.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: