De la prea mult rachiu

Un ins şi-a înjunghiat prietenul de pahar, dar şi propriul fiu

Un bărbat de 51 de ani, din Rădăuţi, a fost reţinut 24 de ore şi urma să ajungă în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor şi tentativă la violenţă în familie.

Pe 1 mai, în prima zi de Paşte, acesta, împreună cu fiul său de 18 ani, un bărbat de 50 de ani şi fiul acestuia, au tras cu spor la rachiu în casa unui bărbat de 63 de ani, din Rădăuţi.

Pe la ora 21.30, pe fond de beţie, bărbatul de 51 de ani a devenit violent. A pus mâna pe un cuţit, i-a înjunghiat mai întâi pe cel care îi fusese până atunci partener de pahar, bărbatul de 50 de ani, apoi pe propriul său fiu, de 18 ani.

Poliţiştii din Rădăuţi început cercetările faţă de aceste violenţe, au stabilit împrejurările, apoi au aşteptat concluziile medicilor legişti.

După examinările medico-legale, aceştia au constatat: „bărbatul de 50 de ani prezintă o plagă înţepat-tăiată, în zona abdominală, care a fost de natură să-i pună în primejdie viaţa şi s-a intervenit chirurgical pentru salvarea vieţii, iar fiul agresorului prezintă o plagă înţepat-tăiată, care necesită pentru vindecare 7-9 zile de îngrijiri medicale”.

Ca urmare, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbatul de 51 de ani sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor şi tentativă la violenţă în familie, acesta urmând să afle în cursul zilei de ieri dacă va ajunge după gratii în arest preventiv sau va fi cercetat în alte condiţii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: