Katy Perry a câştigat o luptă legală împotriva a două călugăriţe pentru achiziţionarea unei mănăstiri

Katy-PerryVedeta pop Katy Perry a câştigat o luptă legală împotriva a două călugăriţe care contestau achiziţionarea de către aceasta a unei mănăstiri la Los Angeles, relatează AFP şi DPA. Un judecător a invalidat vânzarea unei foste mănăstiri din cartierul Los Feliz unei investitoare în domeniul restaurantelor, deschizând astfel calea către finalizarea achiziţiei sale de către interpreta hitului „I kissed a girl”, care doreşte să îşi facă din proprietate noua sa reşedinţă. Katy Perry, fiica unui pastor protestant, a făcut o tranzacţie cu Arhidioceza din Los Angeles, în vederea achiziţionării acestei proprietăţi.

Pe de altă parte, cele două maici, care susţin că au dreptul de a vinde mănăstirea, deoarece face parte din proprietăţile ordinului lor, au semnat un alt contract cu dezvoltatoarea Dana Hollister. Avocatul acesteia, Randy Snyder, intenţionează să facă apel şi consideră că trebuie rambursaţi clientei sale cei 100.000 de dolari plătiţi deja, din cele 10 milioane, stabilite cu maicile Rita Callahan şi Catherine Rose Holzman, din ordinul catolic al Surorilor Inimii Neprihănite a Fecioarei Maria. Cele două maici nu şi-au spus însă ultimul cuvânt, potrivit avocatului acestora, John Scholnick, citat de Los Angeles Times. Potrivit DPA, cântăreaţa a fost de acord să plătească Arhidiocezei 14,5 milioane de dolari pentru proprietate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: