Volei masculin

Sezon dificil, încheiat cu bine pentru CSM Suceava

Echipa de volei masculin CSM Suceava a încheiat cu bine unul dintre cele mai dificile sezoane competiţionale din ultimii ani. La finele sezonului regulat al Seriei Est a Diviziei A2, gruparea suceveană s-a situat pe un merituos loc III, pentru ca apoi să joace în turneul play-off.

Faţă de alţi ani, Seria Est a avut mai puţine formaţii, dar mai valoroase şi bine pregătite. Unor echipe de tradiţie având în componenţă jucători de prim eşalon valoric ca Steaua Bucureşti şi Ştiinţa Bacău, CSM Suceava le-a opus o formaţie alcătuită în mare majoritate din jucători născuţi şi crescuţi la nivel local. Se poate aminti că în meciul cu Steaua din Sala „Unirea”, gruparea suceveană a condus cu 2-0, pentru ca apoi să piardă la mare luptă cu 2-3.

„Sistemul de desfăşurare al campionatului eşalonului secund al voleiului românesc, care se întinde până în apropiere de finele lunii decembrie şi începe în ianuarie, precum şi componenţa Seriei Est, una extrem de puternică, au făcut ca acest sezon competiţional să fie unul extrem de dificil. Am reuşit să depăşim această perioadă grea datorită sprijinului oferit de Primăria şi Consiliul Local Suceava, alături de CSM Suceava. Am avut alături şi de această dată prietenii voleiului sucevean, Dumitru Popescu de la SUCT şi Eugen Girigan.

Am ajuns şi în acest an în turneul play-off, dar nu am putut face faţă unor echipe de calibru ca Steaua Bucureşti şi Ştiinţa Bacău. Scopul nostru de a promova tinerii a fost atins în acest an, Lupuleasa şi Mihuţ devenind jucători de bază în echipa noastră. Totuşi, trebuie de remarcat că pasul dintre perioada de juniorat şi nivelul seniorilor este unul foarte mare şi sunt puţini cei care reuşesc la Suceava să facă această trecere” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: