Percheziţii desfăşurate de poliţişti în zona pieţei centrale sucevene

Poliţiştii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale din cadrul IPJ Suceava au desfăşurat ieri percheziţii în nouă locaţii din proximitatea pieţei centrale a municipiului Suceava. Ni s-a precizat că percheziţiile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar de contrabandă instrumentat de poliţiştii suceveni, autorizaţiile de percheziţie fiind emise de Judecătoria Suceava.

La acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava.

Percheziţiile au vizat o locuinţă, dar şi mai multe dependinţe şi boxe anexe acesteia, locaţii despre care poliţiştii deţineau date şi informaţii cu privire la depozitarea unor importante cantităţi de ţigarete şi băuturi alcoolice de contrabandă, produse accizabile ce erau comercializate fără respectarea prevederilor legale în zona pieţei centrale a municipiului Suceava.

Aflăm că, în cursul după-amiezii de ieri, au fost deja identificate în locaţiile respective şi ridicate, în vederea confiscării, peste 350.000 bucăţi ţigarete de diferite mărci, de provenienţă extracomunitară, cu o valoare de piaţă de peste 210.000 lei.

De asemenea, am fost informaţi că a fost confiscată cca. o tonă de alcool, reprezentând sticle îmbuteliate de votcă, whisky şi alte băuturi alcoolice de diferite mărci, precum şi alcool dublu rafinat îmbuteliat în recipiente tip PET.

„După finalizarea activităţilor specifice, persoanele care deţin locaţiile, dar şi posesorii mărfurilor, urmează să fie conduse la audieri pentru stabilirea participaţiei penale şi dispunerea măsurilor legale” ne-a precizat IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: