Rupt de beat şi fără permis

> S-a oprit cu maşina direct într-o bancă de pe marginea drumului > Din fericire, în acel moment nu se odihnea nimeni acolo 

Nu se ştie cu siguranţă cum a reuşit să se urce la volan în starea de ebrietate în care era, dar cert este că drumul lui s-a oprit direct într-o bancă aşa cum sunt cele aflate în faţa gospodăriilor din mediul rural. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Vereşti, care, joi seară, după ce a turnat pe gât tot alcoolul ce l-a întâlnit în cale, a pornit cu maşina către casă. Pe când se deplasa pe DC 65, pe raza comunei de domiciliu, omul nu a mai putut stăpâni autoturismul, a derapat şi s-a izbit într-o bancă din afara părţii carosabile. Din fericire, în momentul accidentului, pe acea bancă nu se odihnea nimeni şi nu erau nici persoane în zonă, astfel că incidentul rutier nu s-a soldat cu victime. Pentru că în jurul şoferului plutea o aromă bahică, poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au pus să sufle în aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat; după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, „în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie” se arată într-un comunicat al IPJ Suceava. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI