Un Peugeot „împănat” cu ţigări a rămas la poliţiştii de frontieră de la Siret

Un bărbat de 25 de ani, din Botoşani, a fost amendat cu 10.000 de lei, după o tentativă de trecere prin PTF Siret cu o maşină în care ascunsese mii de pachete de ţigări de contrabandă.

Micola G. a intrat în punctul de control în jurul orei 23, la volanul unui Peugeot, dar a atras într-un fel anume atenţia poliţiştilor, care i-au luat maşina la un control amănunţit. Fiecare bucată de mochetă sau tablă dată la o parte dezvăluia câte un mic depozit de ţigări ucrainene.

Poliţiştii au găsit  în podea, semiaripile faţă – spate, praguri şi în bara de protecţie din spate 4.200 pachete de ţigări, marca Rothmans, în valoare de 6000 de lei, care au fost confiscate de poliţişti.

Autoturismul, în valoare de 13.500 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spaţii special amenajate pentru transportul ţigărilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI