12 speakeri de top, oameni de afaceri de succes din judeţ, într-un singur eveniment

La sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava va avea loc, vineri, 8 aprilie a.c., o nouă ediţie a Conferinţei Afaceri.RO, dedicată mediului de afaceri din Suceava.

„Timp de o zi, 12 speakeri – antreprenori, consultanţi şi specialişti, vor vorbi despre cum poţi dezvolta cu succes un business în România, despre oportunităţile de finanţare nerambursabilă, despre cum să foloseşti strategiile de marketing în mediul online şi cum afectează cash­flow­ul firmei noul Cod fiscal”, a declarat preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu.

El a arătat că, din 2016, impozitul pe veniturile microîntreprinderilor s­-a modificat, astfel ca plafonul veniturilor de la care se datorează impozitul pe profit s-­a majorat de la 65.000 de euro la 100.000 de euro, iar impozitul pe dividende a fost redus de la 16%, la 5%.

„Ce impact au astfel de măsuri pentru antreprenorii români? Aflăm de la specialiştii firmei AVISSO din Iaşi, companie specializată în Accounting Services, Human Resources şi Business Consulting”, a precizat Lucian Gheorghiu.

Directorul CCI Suceava a mai menţionat că în cadrul Conferinţei Afaceri.RO va fi analizat şi prezentat modul în care mediul online şi dezvoltarea tehnologică accelerată influenţează modelele de afaceri, politicile de marketing şi instrumentele de lucru.

„Sesiunea New Media & Marketing online îi va avea ca speakeri pe Marius Alexa (Arhipelago, Iaşi), Ovidiu Popică (StartupCafe.RO) şi Cristian Ignat (fondator Canopy).

În cadrul secţiunii antreprenoriat, vom avea plăcerea de a­l asculta pe Vasile Armenean, fondator al Betty Ice, firma care anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 26 milioane de euro. Vom afla de la el despre provocările întâlnite în acest business, dar şi despre strategia care i­-a asigurat succesul.

Tot la această secţiune, vom avea ca invitaţi doi tineri antreprenori, originari din Suceava, Ruben Perju şi Iosif Harasemiuc, care au lansat anul trecut businessul inovativ cu ceasuri de mâna din lemn. Afacerea lor este în continuă creştere şi se bucură de notorietate pe pieţele din SUA, Dubai sau Marea Britanie”, a informat Lucian Gheorghiu, arătând că „astfel, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava pune umărul la dezvoltarea mediului antreprenorial local, aşa cum a făcut­-o şi în ultimii trei ani, când la această conferinţă am adus la Suceava oameni importanţi precum: Felix Pătrăşcanu, cofondator Fan Courier, sau Peter Barta, CEO Fundaţia Post Privatizare, sau Bogdan Piţigoi, preşedinte grup Tester Auto Iaşi.”

El a precizat că cei interesaţi să se înscrie la cea de­a IV-a ediţie a Conferinţei Afaceri.RO o pot face accesând pagina www.afaceri.ro/conferinta­afaceri­ro­suceava­2016/ sau apelând numărul de telefon 0230 521

„Au trecut doar trei luni din 2016, iar scenariul pe care-l avem în faţă ne arată că vom avea parte de un an al provocărilor pe toate planurile. Schimbările Codului fiscal, viitoarele alegeri locale şi parlamentare, noi fonduri europene de accesat, vulnerabilităţile economiei ne îndeamnă să stăm cu ochii-n patru pe mediul de afaceri românesc. Oare suntem pregătiţi pentru ceea ce urmează? Vom încerca să aflăm răspunsul într-o nouă ediţie a Conferinţei Afaceri.RO, dedicată mediului de afaceri din Suceava”, a mai declarat preşedintele executiv al CCI Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: