Se poate alerga pe stadionul „Areni”

Sucevenii care doresc să facă mişcare şi să se menţină într-o bună formă fizică pot folosi pista stadionului „Areni”. Accesul este gratuit, însă cei doritori de sport trebuie să respecte câteva reguli clare. Accesul autovehiculelor în parcarea din spatele stadionului este interzisă, la fel cum este interzis accesul pe pista de alergare cu bicicletele. În acelaşi timp, amatorii de efort fizic sunt rugaţi să nu alerge pe gazon şi să nu intre pe stadion cu băuturi alcoolice de orice fel.

Pista de atletism a stadionului „Areni” din Suceava este deschisă pentru public de luni până vineri, între orele 8 şi 20, şi sâmbăta, între orele 11 şi 20. Nu se poate folosi pista stadionului „Areni” atunci când sunt competiţii sportive oficiale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: