Invitaţie la… titlu onorific

Centrul Biografic Internaţional (International Biographical Centre – IBC) din Cambridge, Anglia, a fost înfiinţat în 1967 de dr. Ernest Kay. De atunci, Centrul a oferit peste două milioane de detalii biografice ale tot atâtor persoane de pe meridianele globului, cu performanţe în domeniile cele mai diferite, inclusiv în cel al medicinei şi al îngrijirii sănătăţii.

Un recent „ales” al IBC (11 martie 2016) este medicul Ioan Costea, şeful reales al Colegiului Medicilor Dentişti din judeţ. Directorul general al IBC, Nicolas S. Law crede că „Institutul pe care îl conduc este îndreptăţit să vă ofere distincţia de profesor Onorific în Medicină şi Îngrijirea Sănătăţii”. „Dacă acceptaţi această onoare vă puteţi adăuga numelui pe orice scrisoare titlul de H. ProfMed pe tot parcursul vieţii Dvs.” (D.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: