Rapid CFR Suceava nu vrea să se „înece la mal” la Dunărea Călăraşi

> Mâine, de la ora 11, Rapid CFR Suceava va juca în compania celor de la Dunărea Călăraşi

În ultima etapă a sezonului regulat al Seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava va evolua, sâmbătă, de la ora 11, pe terenul formaţiei Dunărea Călăraşi. După „duşul rece” din runda precedentă, când a fost învinsă cu 5-1 pe „Areni” de Academica Clinceni, echipa suceveană speră să nu mai sufere o altă „băiţă” în Dunăre.

Cu o etapă înainte de începerea turneului play-out, Rapid CFR Suceava are nevoie de refacerea moralului şi de schimbarea atitudinii de joc. Singura necunoscută din turneul play-out este a şasea echipă care se va alege dintre SC Bacău şi ACS Berceni. Cum ambele formaţii au cel puţin zece puncte mai mult decât sucevenii, una din ele va fi lider clar în play-out.

La finele acestui sezon competiţional din Seria I a Ligii a II-a a retrogradat direct Oţelul Galaţi, iar echipele de pe locurile 7-12 vor disputa un turneu play-out, în sistem tur-retur, urmând ca grupările clasate pe poziţiile 10-12 să retrogradeze, iar cea de pe locul IX să joace un meci de baraj pentru menţinerea eşalonului secund cu locul IX din Seria a II-a. Echipelor din play-out li se vor scădea punctele din partidele cu Oţelul Galaţi, urmând ca punctajul cu care vor intra să fie jumătate din cel adunat în sezonul regulat. În caz de punctaj impar, se va face rotunjirea în plus.

Etapa a XXVI-a a Seriei I a Ligii a II-a programează meciurile:

Farul Constanţa – Gloria Buzău

Academica Clinceni – SC Bacău

Dunărea Călăraşi – Rapid CFR Suceava

Ceahlăul Piatra Neamţ – CS Baloteşti

Dacia Unirea Brăila – Bucovina Pojorâta

Rapid Bucureşti – Academica Clinceni 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI