Ivanka îl face din nou bunic pe Donald Trump

Ivanka TrumpMagnatul Donald Trump a devenit din nou bunic duminică după-amiază, când fiica lui Ivanka, de 34 de ani, a dat naştere unui băieţel, Theodore James, scrie presa spaniolă, citând un anunţ pe reţelele sociale făcut de tânăra mamă.

Ivanka Trump este căsătorită din 2009 cu Jared Kushner, om de afaceri, proprietar al ziarului „The New York Observer”, cu care mai are o fiică de patru ani, Arabella, şi un fiu de doi ani, Joseph Frederick.

„Jared şi eu ne simţim incredibil de binecuvântaţi pentru că anunţăm venirea pe lume a lui Theodore James Kushner”, a scris fericita mamă pe conturile ei de Twitter şi Instagram – care sunt urmărite în total de aproximativ 2,6 milioane de persoane. Ea a menţionat ora exactă la care micuţul a văzut lumina zilei şi a postat o fotografie realizată la spital, în care surâde şi îşi ţine în braţe cel de-al treilea copil.

Absolventă „summa cum laude” a studiilor economice de la Universitatea din Pennsylvania, Ivanka Trump este vicepreşedinte executiv la firma familiei sale „Trump Organization” şi s-a implicat intens în campania electorală a tatălui ei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI