PSD Suceava 2020

La Universitatea Suceava, pentru anul academic 2016-2017

Valoarea bursei minime a fost majorată cu 20%

Conducerea Universităţii  „Ştefan cel Mare” din Suceava a informat ieri că a fost majorat cuantumul bursei minime, începând cu anul universitar 2016-2017, la 300 de lei, în medie cu 20% faţă de nivelul anterior stabilit în luna octombrie 2014. Totodată, pentru fiecare categorie de bursă – de merit, studiu, performanţă şi socială – se va asigura finanţarea cu 36 de lei, din venituri proprii cu această destinaţie.

Astfel, USV continuă politica sa în acest domeniu, după ce, începând cu anul universitar 2014-2015, a fost majorată bursa minimă la 250 de lei, din care 30 de lei au fost suportaţi, de asemenea, din venituri proprii.

„Măsura este menită să încurajeze excelenţa şi promovarea studenţilor cu rezultate foarte bune (burse de performanţă, merit şi studiu), dar şi să acopere o cât mai mare parte a cheltuielilor pentru studenţii proveniţi din medii dezavantajate (burse sociale)” a precizat USV.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: