PSD Suceava 2020

Turneul internaţional de volei Cupa „Nada Florilor“ rezervat echipelor old-boys şi semifinala Campionatului naţional de minivolei se desfăşoară în acest weekend la Fălticeni

Astăzi, începând cu ora 9, sala de sport a Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni va găzdui o nouă ediţie a Turneului internaţional de volei Cupa „Nada Florilor”  rezervat echipelor old-boys.

Participă opt echipe din localităţile: Bacău, Fălticeni, Oneşti, Buzău, Suceava, Chişinău, Piatra Neamţ, Rădăuţi, împărţite în două serii.

Meciul de deschidere va fi între reprezentantele oraşelor Fălticeni şi Piatra Neamţ.

Din echipa Fălticeniului fac parte Gabriel Bouariu, Ionel Ciocan, Marius Moşneagu, Marius Stan, Cosmin Mercore, Bogdan Bădărău, Bîlbă Bogdan, Marian Sergiu şi Călin Paşcu.

Turneul este organizat de Primăria Fălticeni, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, CSŞ „Nicu Gane” în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava.

În perioada 26-27 martie, la sala de sport a Colegiului Naţional „Nicu Gane” se va desfăşura semifinala Campionatului naţional, divizia minivolei, masculin. Se vor întâlni echipele CSŞ Botoşani şi CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni (ocupantele primelor două locuri din Seria A), CSŞ Galaţi (ocupanta locului doi din Seria B), CSM A Bucureşti, care a terminat pe locul 3 într-o Serie (C) de cinci echipe. Pentru celelalte trei semifinale gazde vor fi echipele Colegiul Tehnic Feroviar „Mihai I” Bucureşti (Seria II), CSŞ Blaj (Seria III), CSŞ LAPI Dej (Seria IV). Se califică pentru faza finală a campionatului naţional echipele clasate pe primele două locuri.

Voleibaliştii pregătiţi de antrenoarea Diana Floriştean îşi doresc să se prezinte foarte bine în faţa colegilor de la celelalte cluburi participante, dar şi a spectatorilor fălticeneni şi să obţină calificarea.

„Faţă de 2014, când aveam o echipă mai bună şi mai închegată, cu jucători care au evoluat la speranţe (juniori III) şi care au câştigat campionatul naţional de minivolei, anul acesta dorim să ajungem în finala competiţiei cu o echipă foarte tânără, formată din jucători care promit, dar care nu au încă o bogată experienţă competiţională. Sperăm ca visul nostru, să ajungem în turneul final, se va împlini, fiind o încununare a efortului depus la antrenament”, ne-a spus antrenoarea Diana Floriştean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: