PSD Suceava 2020

Volei masculin, Divizia A2

CSM Suceava va disputa partea a II-a a turneului play-off la Bacău

Cele mai bune patru echipe ale Seriei Est a Diviziei A2 de volei masculin se vor întâlni, la Bacău, pentru partea a II-a a turneului play-off. Licitaţia pentru organizarea turneului a fost câştigată de Bacău, formaţia locală Ştiinţa luptându-se pentru cele două locuri care dau dreptul de participare la barajul pentru promovare cu Steaua Bucureşti, CSM Suceava şi Rapid Bucureşti. Ordinea jocurilor va fi stabilită în data de 7 aprilie, competiţia urmând să aibă loc în zilele de 8, 9 şi 10 aprilie.

„Mergem la Bacău să ne apărăm şansa noastră, aşa cum am făcut-o de fiecare dată de altfel. Vom încerca să folosim întreg lotul de jucători şi să oferim şi celor mai tineri experienţa inedită de a evolua într-o competiţie unde presiunea îşi spune cuvântul.

Pentru că fondurile de care dispunem sunt insuficiente, ne vom deplasa pentru fiecare din cele trei meciuri de la Bacău în chiar ziua jocului” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: