În grup, cu bicicletele, prin Rădăuţi

Asociaţia BAFI anunţă că organizează vineri, 25 martie a.c., ora 17, în faţa Catedralei Ortodoxe, activitatea „Masa Critică Rădăuţi”. Într-un comunicat al asociaţiei se arată că „«Masa Critică» este o plimbare cu bicicletele – în număr mare –, care are loc de obicei în ultima zi de vineri a fiecărei luni, în zeci de oraşe din România şi sute de oraşe pe glob simultan”. Ni s-a precizat că traseul are 8,8 km şi se desfăşoară doar în raza localităţii Rădăuţi. Plecarea se va face din faţa Catedralei Ortodoxe către Piaţa Unirii (prin faţa Poliţiei şi Primăriei), ruta fiind următoarea: Calea Cernăuţi, Dobrogeanu Gherea, 22 Decembrie, Tudor Vladimirescu, Volovăţului, Mihai Viteazul, Calea Bucovinei, Grănicerului, Bogdan Vodă, Ştefan cel Mare, Iraclie Porumbescu, Topliţei, Pictor Grigorescu, Putnei, Piaţa Unirii.

„Scopul activităţii este de a promova mersul pe bicicletă şi beneficiile anexate acestuia în Rădăuţi şi de a pune în evidenţă obiectivele de dezvoltare urbană care necesită îmbunătăţiri în termeni de siguranţă şi facilităţi” anunţă Asociaţia BAFI.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI