După greşeala sa ortografică de pe Instagram,

Snoop Dogg s-a hotărât să vină la Bogata

Snoop DoggRapperul, producătorul şi actorul american Snoop Dogg a anunţat în urmă cu câteva ore pe pagina sa de Facebook ca va veni la Bogata în România, după ce se aflase virtual în această localitate graţie unei greşeli de ortografie într-o postare pe altă reţea socială, Instagram.

Snoop Dogg a postat o fotografie pe Instagram la 13 martie, pe când se afla în turneu în Columbia, bifând că se află în Bogata, judeţul Mureş din România, în loc de Bogota, capitala Columbiei. Eroarea a fost rapid detectată de internauţi şi presă, fiind consemnată de numeroase publicaţii străine, între care Associated Press, BBC sau USA Today. Acestea au menţionat că românii au profitat imediat de greşeală pentru promovare turistică. De exemplu, site-ul de turism visitbogata.com a descris satul de aproximativ 2.000 de locuitori ca fiind „cel mai bun loc pentru a vă relaxa în România”, iar autorităţile locale l-au invitat pe Snoop să vină în vizită.

În cele din urmă, artistul american a confirmat că îşi pregăteşte chitara pentru fanii români şi că greşeala sa va deveni „curând realitate”. Anunţul postat cu numai câteva ore în urmă pe pagina sa de Facebook, însoţit de o fotografie în care apare fumând şi adăugând ca locaţie tot localitatea Bogata, Mureş, România, a atras mii de aprecieri şi sute de comentarii din partea internauţilor români şi străini, multe dintre ele ironice, cu referire la slăbiciunea artistului pentru droguri.

Snoop Dog este unul dintre avocaţii de marcă ai legalizării consumului de marijuana şi mândrul deţinător al unui card de platină pentru achiziţia de marijuana în scopuri medicinale. Vedeta hip-hop şi-a învăţat fiul cum se fumează iarba. „De la cine să înveţe mai bine decât de la expert?”, a declarat Snoop pentru publicaţia The Hollywood Reporter, făcând trimitere la o serie de fotografii postate pe Twitter în care fiul său apare aprinzând un bong gigantic.

“Copiii mei pot să facă orice le trece prin cap”, îşi explică Snoop filosofia parentală. „Aş fi un ipocrit să le impun să facă ceva. Sunt mulţi părinţi care nu au o relaţie adevărată cu copiii lor. Aceşti copii sunt cei care ajung să se drogheze, au gânduri suicidare şi se îmbată şi se urcă la volan. Relaţia dintre mine şi fiul meu este destinsă. Eu sunt tatăl lui şi este datoria mea să-i arăt cum se face pentru că eu sunt un exemplu pentru el în viaţă”.

De asemenea, Snoop Dogg a investit şi într-o firmă de livrare la domiciliu a canabisului în scopuri medicale, numită Eaze.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: