Pentru siguranţa cetăţeanului, zeci de filtre pe şosele, sute de maşini controlate

Poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, dar şi lucrători din cadrul biroului de imigrări, au acţionat săptămâna trecută, timp de 5 zile, pentru verificarea respectării prevederilor legale în domeniul transportului de persoane şi mărfuri.

Această desfăşurare de forţe s-a petrecut în contextul declanşării recent, din ordinul ministrului afacerilor interne, Petre Tobă, a unei acţiuni naţionale de care sunt responsabile toate instituţiile din cadrul MAI pentru atingerea obiectivului principal al anului 2016 – siguranţa cetăţeanului.

În desfăşurarea acţiunilor din judeţul Suceava, privind legalitatea transportului de marfă şi persoane, în cele 5 zile au fost organizate 53 de filtre rutiere, în cadrul cărora au fost controlate peste 770 de autovehicule.

Au fost constatate 15 infracţiuni, toate în flagrant delict, şi au fost aplicate 454 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 98.415 lei.

„Poliţiştii suceveni au acţionat din nou, zilele trecute, şi pe linia siguranţei rutiere şi salvarea de vieţi, de asemenea priorităţi ale Poliţiei Române. Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, IPJ Suceava a desfăşurat activităţi de prevenire şi combatere, fiind reţinute 14 permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunii au fost confiscate bunuri în valoare de 28.198 lei şi identificate 3 persoane urmărite” a comunicat comisar Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: