Andrei Gag de la CSU Suceava, vicecampion mondial în sală

atletism andrei gag 21 marLa sfârşitul săptămânii trecute, la Portland, în SUA, au avut loc Campionatele Mondiale de Atletism indoor. La competiţie au participat peste 600 de sportivi din 154 de ţări, România fiind reprezentată de un număr de 12 atleţi, 10 la feminin şi doi la masculin.

Performerul delegaţiei României la acest concurs de calibru a fost sportivul Andrei Gag, de la CSU Suceava, acesta reuşind să cucerească medalia de argint în proba de aruncare a greutăţii. Calificat deja la Olimpiada de la Rio de Janeiro, proaspătul campion balcanic şi european a realizat cea mai bună performanţă a sa din prima încercare, care a măsurat 20,89 metri. Cu acest rezultat, cel mai bun al său din acest sezon competiţional, Andrei Gag s-a clasat pe locul secund, fiind depăşit doar de neozeelandezul Tomas Walsh care a aruncat 21,78 metri.

Sportivul, pregătit de antrenorul Ion Zanfirache, şi-a confirmat valoarea certă şi a arătat că se află în creştere de formă, el sperând ca vârful performanţelor să fie atins la Olimpiada de la Rio de Janeiro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: