Pete Doherty solicită producătorului vestimentar The Kooples să renunţe la blănuri

pete-dohertySolistul britanic Pete Doherty, care a colaborat cu producătorul vestimentar The Kooples, a trimis o scrisoare deschisă şefilor acestei mărci franceze de articole pret-a-porter, prin intermediul organizaţiei PETA, solicitându-le să renunţe la utilizarea blănurilor, conform AFP.

„Nimic nu mă şochează uşor, însă materialele video filmate de membrii PETA cu camere ascunse în crescătoriile de animale pentru blană m-au bulversat”, le scrie rockerul celor trei cofondatori ai mărcii The Koople.

„Este evident că întreaga viaţă a acestor animale este o tortură, de la cuştile minuscule unde sunt închise şi până la moartea lentă şi dureroasă. Şi toate astea pentru modă? Este un mare nimic”, susţine el în scrisoarea datată 9 martie, recunoscând că până recent nu s-a gândit la aceste lucruri.

„Imaginaţi-vă că am fost ca şi picat din cer când am aflat de la PETA că The Kooples, brand pentru care am semnat cu mândrie o colecţie, se numără printre ultimele afaceri care obţin în continuare profit din tortura animalelor (…) Arătaţi că vă pasă de animalele care suferă în aşteptarea deciziei voastre de a renunţa la blănurile de angora şi la toate celelalte blănuri”, se mai precizează în scrisoare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI