Peste 3.700 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare au fost completate deja în judeţ

Peste 3.700 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare s-­au înregistrat în judeţul Suceava în prima săptămână din calendarul înscrierilor.

Purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava, Cezar Anuţei, a declarat că în prima săptămână a calendarului înscrierilor în clasa pregătitoare au fost completate la nivel judeţean 3752 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare pentru anul şcolar 2016­2017.

Reamintim că prima etapă de înscriere se desfăşoară în perioada 29 februarie­18 martie, interval în care părinţii sau tutorii legali îşi pot înscrie copiii în învăţământul primar pentru anul şcolar 2016­2017.

Cererile-tip se pot completa online sau la unitatea de învăţământ la care părintele doreşte înscrierea copilului, iar validarea cererilor-tip completate online se face zilnic, în intervalul orar 8-18, de luni până vineri, respectiv între orele 9 şi 13 în cursul zilei de sâmbătă.

Informaţiile privind candidaţii înmatriculaţi, numărul locurilor rămase libere şi lista copiilor neînscrişi după prima etapă vor fi afişate în perioada 25 – 26 martie atât în unităţile de învăţământ, cât şi pe site­urile acestora şi ale IŞJ Suceava.

Potrivit calendarului înscrierilor în clasa pregătitoare, a doua etapă de înscriere va avea loc în perioada 30 martie – 8 aprilie, iar pe 15 aprilie se vor afişa rezultatele finale.

Între 19-22 aprilie, IŞJ Suceava va soluţiona toate cazurile nerezolvate după finalizarea celei de-­a doua etape de înscriere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: