PSD Suceava 2020

Dintr-o tamponare, o maşină „aruncată” pe trotuar a accidentat o tânără

Poliţiştii din Siret au confiscat luni după-amiază peste 200 de pachete de ţigări găsite într-o maşină oprită pentru control pe raza localităţii Bălcăuţi. Pasagere în autoturism erau două femei, o ucraineancă de 49 de ani şi o grecoaică de 48 de ani, despre care conducătorul auto a declarat că le luase „la ocazie” în Siret, pentru a le duce la Rădăuţi.

Surpriza a apărut la verificarea bagajelor şi persoanelor din maşină. O parte dintre ţigările de provenienţă ucraineană şi dutty free a fost găsită într-o geantă, dar cu un număr mare de alte pachete se căptuşiseră însă, pe sub haine, şi cele două femei. Bonus, la verificare au fost găsite în maşină şi patru sticle de votcă din ţara vecină.

După toată descoperirea, şoferul a declarat că nu ştia ce transportă femeile „la piele” şi în bagaje; şi, probabil, spunea adevărul.

„Ţigările şi băuturile alcoolice în valoare totală de aproximativ 2.200 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar celor două femei li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluţionat procedural” a comunicat IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: