PSD Suceava 2020

Concursul „Personalităţi fălticenene”, seria artişti plastici

Primăria şi Consiliul Local Fălticeni, Muzeul de Artă „Ion Irimescu”, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, organizează, în perioada 3-27 martie a.c., concursul „Personalităţi fălticenene”, seria artişti plastici. Competiţia se adresează elevilor de gimnaziu şi liceu, înscrierea participanţilor făcându-se până pe 16 martie, prin achiziţionarea unui singur buletin de concurs în valoare de 2 lei, care este echivalentul unui bilet de intrare la Muzeul „Ion Irimescu”.

Fiecare buletin conţine un chestionar la care participanţii vor trebui să răspundă. Buletinele completate vor fi depuse la sediul Muzeului de Artă „Ion Irimescu”, până pe data de 20 martie.

În intervalul 21-25 martie, buletinele de concurs vor fi verificate şi evaluate, iar pe data de 27 martie, ora 10, în sala “Pictor Aurel Băeşu”, va avea loc extragerea şi premierea câştigătorilor. Întrebările şi răspunsurile sunt întocmite şi gestionate de Muzeul de Artă „Ion Irimescu” împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava. Premiile acordate câştigătorilor constau în bani şi cărţi oferite de organizatori.

Premiul I este în valoare de 800 lei şi va fi însoţit de albumul de artă „Aurel Băeşu”, autor prof. univ. Gheorghe Macarie. La premiul II se vor oferi suma de 500 lei şi cartea-album „Ion Irimescu – demiurgul de tăceri” de prof. Gheorghe A.M. Ciobanu. Premiul III este în valoare de 200 lei şi va fi însoţit de cartea „Maestrul Ion Irimescu – Muntele la apus”, semnat de scriitoarea Doina Cernica. Menţiunile constau într-un pliant cu Muzeul de Artă „Ion Irimescu” şi un CD cu opera Maestrului Ion Irimescu. Toţi câştigătorii concursului vor primi câte un abonament gratuit la muzeu pentru o perioada de 10 ani.

Premiile competiţiei şi câştigătorii vor fi prezentaţi pe paginile web ale Muzeului de Artă „Ion Irimescu”, Ionirimescu.wordpress.com şi Facebook.com/MuzeulIrimescu

Persoană de contact: directorul Muzeului de Artă „Ion Irimescu”, prof. Gheorghe Dăscălescu, tel. 0754 930 934.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: