Liviu Dragnea

Suntem deja în martie şi singurul program care funcţionează este cel de dezvoltare locală

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Bistriţa, cu ocazia lansării candidaţilor partidului la alegerile locale, pentru judeţul Bistriţa-Năsăud, că singurul program guvernamental care funcţionează în acest moment este cel iniţiat pe timpul mandatului său de ministru, şi anume programul de dezvoltare locală.

Dragnea a făcut această afirmaţie în contextul în care le-a vorbit colegilor de partid despre noţiunea de continuitate în guvernarea locală şi naţională. „Cum, Doamne, iartă-mă!, s-a întâmplat, de la Revoluţie încoace, de câte ori a fost la guvernare PSD, s-au făcut lucruri, s-au dezvoltat proiecte, s-au construit lucruri, deci au fost bani, şi cum au venit ceilalţi nu s-a mai întâmplat nimic? Cum, atunci când suntem noi la guvernare, avem bani să facem, şi când vin ceilalţi — chiar şi tehnocraţi, că tot de dreapta sunt — nu sunt bani şi nu se întâmplă lucruri? Suntem deja în martie şi singurul program care funcţionează — şi funcţionează din plin şi se lucrează — este acest program de dezvoltare locală. Restul nu funcţionează, nu s-a cheltuit niciun ban pe investiţii, nici la compania de drumuri, nici pe fonduri europene”, a spus Dragnea.

În opinia lui Dragnea, acest program este cel care „începe să dea coerenţă şi continuitate şi speranţă şi viziune” pentru dezvoltarea fiecărei localităţi şi acesta ar fi motivul pentru care iniţiativa a fost criticată la vremea respectivă de către fostul preşedinte Traian Băsescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: