Concert caritabil

Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” (Casa de Cultură) din Fălticeni găzduieşte astăzi, 7 martie, începând cu ora 16, Concertul caritabil „De tine depinde viitorul lor”. Manifestarea face parte din cadrul proiectului umanitar cu acelaşi titlu, derulat de Consiliul Elevilor al Colegiului „Vasile Lovinescu” în parteneriat cu Asociaţia „Euroşansa For Life“ şi cu sprijinul Primăriei municipiului Fălticeni. Fondurile colectate vor fi direcţionate cu prioritate către copiii aflaţi în dificultate (copii cu probleme grave de sănătate, copii cu dizabilităţi, cazuri sociale deosebite) care învaţă la Grădiniţa Specială Fălticeni, dar şi către copiii de la celelalte unităţi de învăţământ din municipiul Fălticeni.

În cadrul spectacolului vor evolua preşcolari de la Grădiniţa Specială Fălticeni, voluntari ai Asociaţiei Euroşansa For Life, elevi şi cadre didactice, elevi din unităţile şcolare din localitate, mici şi mari artişti. (I.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: