Mii de suceveni la spectacolul susţinut de Filarmonica din Botoşani

 Mii de suceveni s-au bucurat, duminică seară, de cadoul muzical de excepţie oferit de Iulius Mall, cu ocazia Valentine’s Day: spectacolul „Symphonic Love” susţinut de Filarmonica de Stat Botoşani.

„Prezentă pentru prima oară la Iulius Mall Suceava, Filarmonica de Stat Botoşani a încântat publicul cu un repertoriu aparte, compus din uverturi celebre, selectate în ton cu Ziua Îndrăgostiţilor. Sub bagheta dirijorului Iulian Rusu, instrumentiştii au interpretat opere semnate de compozitori renumiţi, precum J. Strauss, C. Gardel, F. von Suppé, E. Waldteufel, J. Brahms, C. Robrecht, J. Massenet, V. Crăiu, A. Khachaturian şi D. Şostakovici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: