Echipa CSM Suceava continuă competiţia în campionatul juniorilor sub 16 ani

 Echipa de hochei juniori sub 16 ani a Clubului Sportiv Municipal Suceava a disputat în weekendul trecut alte două meciuri contând pentru o nouă etapă din campionatul naţional, pe teren propriu, în compania celor de la Gladiators Dunărea Galaţi. Cu o echipă formată în majoritate din jucători mai mici de 16 ani, în teren evoluând chiar şi un hocheist de 10 ani, sucevenii au pierdut ambele meciuri în faţa unei echipe ce beneficiază de un patinoar acoperit şi o perioadă foarte mare de pregătire pe gheaţă. Elevii antrenorilor Constantin Curelar şi Cătălin Vasiliu au pierdut confruntarea cu gălăţenii cu scorul de 2-9, unul din golurile CSM-ului fiind reuşit de singura fată din lot, Ana Diaconu, în vârstă de 12 ani, şi de Oliver Petrovici, sportiv în vârstă de 13 ani, ce este component al lotului naţional sub 16 ani. În al doilea meci, diferenţa a fost mai mare, gălăţenii impunându-se cu 19-1, singurul gol al gazdelor fiind reuşit de Cosmin Cimbru.

„Acest sezon este unul de sacrificiu, în care nu urmărim scorul din teren, ci creşterea jucătorilor pentru următorul campionat, când vom fi cât de cât la vârsta adversarilor. Pentru a reuşi acest lucru, jucătorii ar avea nevoie de 60-70 de meciuri pe sezon, iar noi avem doar 20 şi de aceea i-am trimis în teren chiar şi pe cei mai mici, Nicu Popa având 10 ani. Dacă la început sportivii noştri au evoluat cu frică, având în vedere diferenţa de vârstă, dar şi pregătirea mai bună, pe parcurs şi-au dat drumul şi au prins încredere în forţele proprii, evoluând mult mai dezinvolt. Ne dorim ca-n luna septembrie să putem face un cantonament la Galaţi, astfel încât să fim pregătiţi mult mai bine, chiar dacă avem gheaţă puţin timp la Suceava”, a explicat antrenorul Constantin Curelar.

Tinerii hocheişti suceveni mai au de disputat două etape de câte două meciuri pe teren propriu, cu Gheorghieni şi Steaua Bucureşti, dar au mari şanse să le joace în deplasare, din cauza vremii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: