Odată cu intrarea în vigoare a programului de vară pentru companiile aeriene

Traficul aerian pe Aeroportul Suceava, în creştere

Traficul aerian pe Aeroportul Suceava va fi în creştere odată cu intrarea în vigoare a programului de vară pentru companiile aeriene.

Deja compania naţională Tarom a anunţat că, pentru cursele externe cu stop­over la Bucureşti, transportul pe ruta Suceava – Bucureşti – Suceava este gratuit, iar din 18 iunie, pe perioada verii, va opera o cursă charter Suceava – Antalya cu plecare în fiecare sâmbătă la ora 14.15.

Tarom va opera curse cu over­night de luni până joi, o cursă spre Bucureşti vineri dimineaţa şi una dinspre Bucureşti duminică seara.

Autorităţile sucevene continuă negocieri cu mai multe firme pentru deschiderea unor noi destinaţii externe, urmând ca în viitorul apropiat să fie făcute publice noile rute care vor intra în funcţiune.

Reamintim că Aeroportul Suceava a fost redeschis traficului intern şi internaţional în 25 octombrie 2015, după un amplu program de modernizare, iar din 12 noiembrie au fost reluate cursele Tarom Bucureşti – Suceava – Bucureşti, cu frecvenţă luni şi joi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI