Bucovina va fi promovată la Târgul Regional de Turism „Vacanţa” Bacău

Consiliul Judeţean Suceava va participa, în perioada 4­6 martie a.c., la cea de­a treia ediţie a Târgului Regional de Turism „Vacanţa” Bacău. Evenimentul va avea loc la Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov” Bacău.

Standul judeţului Suceava, cu o suprafaţă de 8 mp, va cuprinde materiale de informare şi promovare turistică, respectiv: hărţi turistice ale judeţului şi municipiului Suceava, broşuri de prezentare a Bucovinei, cu informaţii legate de turismul cultural, activ şi rural, ghiduri de prezentare a judeţului şi a municipiului, albume, pliante şi flyere de promovare a unităţilor de cazare din judeţ.

„Evenimentul, organizat în colaborare cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), doreşte să aducă la un loc agenţii de turism, hoteluri, pensiuni, restaurante, precum şi primării şi consilii judeţene, în special din zona Moldovei.

Târgul are ca scop prezentarea ofertelor turistice pentru anul în curs a diferiţilor touroperatori, agenţi economici şi a altor factori implicaţi în domeniul turistic din regiunea nord-est.

Această manifestare reprezintă pentru majoritatea expozanţilor o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte”, informează CJ Suceava pe site-ul propriu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: