Herbie Hancock, Run D.M.C şi Jefferson Airplane vor fi onoraţi la Grammy Awards

Legenda jazz-ului Herbie Hancock, grupul de rock psihedelic Jefferson Airplane, şi rapperii de la Run D.M.C vor fi onoraţi pentru întreaga lor carieră la viitoarea ceremonie Grammys Awards, cele mai înalte distincţii ale industriei muzicale, au anunţat organizatorii, citaţi de EFE. Ei vor fi recompensaţi cu Lifetime Achievement Award – un premiu decernat anual artiştilor de renume care au contribuit semnificativ la industria muzicii şi la cultură.

Ceremonia premiilor Grammy este prevăzută la 15 februarie, având-o în fruntea nominalizărilor pe cântăreaţa pop americană Taylor Swift şi pe rapperul Kendrick Lamar pentru albumul său „To Pimp A Butterfly” şi piesa lui „Alright”.

Cântăreaţa britanică Adele, al cărei album „25” a fost cel vândut în întreaga lume în 2015, nu figurează printre artiştii nominalizaţi la premiile Grammy deoarece a fost lansat după încheierea candidaturilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI