Actriţa americană Brook Shields, invitată de onoare a Balului Operei din Viena 2016

Brook ShieldsActriţa americană Brook Shields, 50 de ani, va fi invitata de onoare a tradiţionalului Bal al Operei de la Viena (Vienna Opera Ball sau Wiener Opernball) care va avea loc pe 4 februarie la celebra Operă de Stat din capitala austriacă, relatează EFE. Întreprinzătorul austriac în construcţii Richard Lugner, care se ocupă din 1991 cu aducerea multor vedete din lumea spectacolului pentru acest bal, a anunţat încheierea unui contract cu actriţa americană. Brooks Shields, care s-a aflat în faţa camerelor ca model şi actriţă încă din primii ani de viaţă, va veni la Viena în ajunul Balului şi va susţine în aceeaşi zi o conferinţă de presă. Lugner nu a vrut să dezvăluie ce sumă a primit actriţa pentru şederea sa în capitala austriacă.

Shields, căsătorită doi ani cu fostul tenisman Andre Agassi şi care a avut o relaţie sentimentală cu legendarul cântăreţ Michael Jackson, a devenit celebră după apariţia sa în filmul „The Blue Lagoon” (1980). În prezent ea face parte din distribuţia serialului de televiziune „Suddenly Susan” şi are de asemenea apariţii în producţii cinematografice şi de teatru.

Printre vedetele invitate de onoare ale Balului Operei din Viena din ultimii ani se numără actriţele Gina Lollobrigida (1991), Sophia Loren (1994), Pamela Anderson (2003) sau aşa-numitele „it-girls” ale momentului, Paris Hilton (2007) şi Kim Kardashian (2014). Balul Operei din Viena, organizat pentru prima oară în 1935, este evenimentul cel mai glamour al sezonului. Vienna Opera Ball are loc întotdeauna în luna februarie şi reuneşte peste 5.000 de oaspeţi veniţi din întreaga lume, personalităţi din înalta societate, din politică, din lumea afacerilor, a muzicii şi a sportului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: