Prefectura Suceava, verificată de Corpul de control al MAI

> Instituţia suceveană a ieşit bine la controale, cu toate că 21 de măsuri au fost îndeplinite parţial sau sunt în curs de realizare, iar, din motive obiective, cinci nu au putut fi implementate

Corpul de control al Ministrului Afacerilor Interne a verificat, pe final de 2015, modul de îndeplinire a măsurilor stabilite în urma inspecţiei efectuate la Instituţia Prefectului judeţului Suceava în luna iunie a anului trecut, a anunţat prefectul Constantin Harasim. Conform prefectului, în urma verificărilor s-a constatat că, din cele 130 de măsuri dispuse, 104 sunt implementate integral, 21 sunt îndeplinite parţial sau în curs de realizare, iar cinci nu au putut fi implementate, din motive obiective.

„Faptul că s-au îndeplinit mare parte din măsurile dispuse prin raportul aprobat de conducerea MAI a determinat o îmbunătăţire reală a activităţii desfăşurate de structurile ce au fost supuse inspecţiei. În acest context, prefectul, prin aparatul de specialitate, a manifestat preocupare pentru a fi duse la îndeplinire măsurile dispuse în urma inspecţiei, în vederea exercitării prerogativelor conferite de actele normative în vigoare, în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu” concluzionează raportului Corpul de control al MAI.

Constantin Harasim a declarat că, în calitate de conducător al instituţiei, cât şi de reprezentant al Guvernului în teritoriu, mulţumeşte tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne din subordine pentru munca depusă în cursul anului 2015, apreciind că, la final de an, „activitatea instituţiei s-a ridicat la cerinţele conforme cu standardele legale în vigoare”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: