Trimis în faţa judecătorilor şi pentru că a lovit un poliţist

 Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis în judecată pe Alexandru Beşa, un individ din judeţ, specializat în acte de violenţă.

Cercetările abia încheiate au avut ca obiect două infracţiuni de lovire sau alte violenţe asupra unui membru de familie, o infracţiune de ameninţare, una de distrugere, precum şi a cinci infracţiuni de ultraj.

Beşa nu a avut scrupule nici să lovească un poliţist care a intervenit la un conflict iscat de el într-un magazin.

„Din activitatea de urmărire penală efectuată s-a reţinut că, la data de 30 martie 2015, inculpatul Beşa Alexandru a lovit-o pe persoana vătămată B.M.E. cu pumnii şi picioarele, a distrus bunuri din magazinul gestionat de persoana vătămată şi i-a adresat acesteia ameninţări cu moartea. Organele de poliţie sosite la faţa locului pentru aplanarea incidentului au fost ameninţate de inculpat cu moartea şi acte de violenţă. De altfel, el a încercat să îi lovească pe poliţişti, reuşind să îi provoace leziuni unuia dintre aceştia, care au necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale” a transmis procuror Maria Cristina Ciornei, purtător de cuvânt al PTSV Suceava.

La aproape o lună după scandalul din magazin, Alexandru Beşa a avut din nou un conflict cu B.M.E. pe care, pe 24 aprilie, l-a pocnit cu palmele peste cap de câteva ori, apoi i-a luxat un deget. Poliţiştii au intervenit şi de data asta la faţa locului, primind ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă din partea inculpatului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: