Enrique Iglesias l-a înfuriat pe preşedintele srilankez

Preşedintele Sri Lanka, Maithripala Sirisena, a apreciat că organizatorii unui concert „indecent” al cântăreţul spaniol de muzică pop Enrique Iglesias, desfăşurat recent în Colombo, ar trebui să fie „biciuiţi cu cozi de pisică de mare” (peşte veninos), o pedeapsă tradiţională în această ţară, scrie ediţia franceză online a Huffington Post. În timpul concertului pe care artistul spaniol l-a susţinut la 20 decembrie în capitala Sri Lanka, femeile leşinau în faţa starului, urcau pe scenă să-l sărute, în timp ce altele îşi scoteau hainele şi le aruncau spre el, a afirmat preşedintele în timpul unei întâlniri. „Această atitudine indecentă contravine culturii noastre”, s-a indignat el. „Nu spun că aceste femei ar trebui să fie biciuite cu cozi de pisică de mare, dar cei care au organizat concertul ar trebui să fie”, a spus el.

 În Sri Lanka, ţară conservatoare, demonstraţiile publice de intimitate, chiar şi în rândul cuplurilor căsătorite, sunt rău văzute, iar cei care se lasă purtaţi de val pot ajunge în arest.

Fanii din Sri Lanka ai fiului cântăreţului Julio Iglesias au plătit până la 350 de dolari pentru a asista la concertul său, parte a turneului „Love and Sex”, început în 2014 şi care mai cuprinde viitoare concerte la Zagreb, Morelos în Mexic şi în Statele Unite.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: