Cu „Trenurile zăpezii 2016”

Bilete mai ieftine spre staţiunile montane

 Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă şi nu numai. CFR Călători a lansat oferta de călătorie „Trenurile Zăpezii 2016”, valabilă în perioada 1 ianuarie – 29 februarie 2016, cu reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinaţie/ plecare sau tranzitează staţiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani (pentru staţiunile Straja şi Parâng) şi Piatra Neamţ.

Potrivit Cfrcalatori.ro, reducerile se acordă astfel: 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare într­una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia – Braşov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroşani şi Piatra Neamţ, de luni până joi, la clasa a 2­a; 25% în zilele de vineri, sâmbătă, duminică şi sărbători legale pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare în/din staţia Petroşani cu trenurile IR 1827 şi IR 1828 Caracal – Târgu Jiu – Petroşani şi retur, la clasa a 2­a; 31% – 56% oferta valabilă în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Braşov şi retur.

De exemplu, pe ruta Bucureşti Nord – Vatra Dornei, preţul biletului cu această ofertă este de 75,75 lei, cu 25,25 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru Cluj-Napoca – Vatra Dornei preţul biletului este de 43,5 lei, cu 14,5 lei mai puţin faţă de preţul întreg; pentru Timişoara – Vatra Dornei preţul biletului este de 75,8 lei, cu 25,2 lei mai puţin faţă de preţul întreg.

Lista trenurilor pentru care se acordă reducerile este disponibila la adresa web www.cfrcalatori.ro/22663.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: